LUE ENEMMÄN - LUULET VÄHEMMÄNHuolimatta uusista sähköisistä tiedonsiirron välineistä, vanha kunnon kirja pitää pintansa. Kirja on kouriintuntuva, käsissä pideltävä esine, joka ei vaadi jatkuvaa näpyttelyä. Suurin osa painavaa astrologista perinnettä ja tietoutta on edelleen vanhanaikaisissa kirjoissa. Omat astrologiset teokseni ovat syntyneet paljolti tarpeesta saada suomenkielelle peruskirjoja ja tulkintaoppaita. On vaikea kuvitella että astrologiassa pääisi oikeasti eteenpäin vain etsimällä netistä sekalaisia tiedonmuruja.

RAIMO A NIKULAN ASTROLOGISET KIRJAT:


1. ASTROLOGIAN IHMISKUVA. Karisto, 1987, 4 painosta, 432 sivua. Peruskirja nykyaikaiseen astrologiaan sisältäen tulkinnan perusteet merkkien, planeettojen, huoneiden, aspektien ja aspektikuvioiden tasolla. UUSI PAINOS! Kirjaa ei ole ollut saatavilla ennen kuin nyt 2005 keväällä siitä otettiin uusi painos, jossa on mukana Kheironin osuus. Omasta mielestäni luotettaviin, kokemuksiin ja sulattettuihin kestäviin näkemyksiin perustuva peruskirja.

2. KUUNVAIHEET ASTROLOGIASSA. Unio Mystica, 1993, kovakantinen, 216 sivua. Pitkällisen kypsyttelyn tulos, 28 kuunvaiheen jäsennelty, yksityiskohtainen tulkintaopas perustuen pitkälti laajaan esimerkkihenkilöiden antamaan taustatietoon. Painos on lopussa toistaiseksi.

3. SYNASTRIA - ihmissuhteiden astrologia. Unio Mystica, 1992, kovakantinen, 290 sivua. Ihmissuhteiden tarpeiden ja motiivien tarkastelua astrologian kautta. Kirjassa on rakkaussuhteiden lisäksi puhetta myös muista ihmissuhteista vertailun tekniikoita unohtamatta. Ei ole oikoteitä rakkauden onneen astrologian kautta. Ei mikään helppo teos nopeasti luettu ja nopeasti unohdettu! Painos loppu.

4. ASTROLOGIAN HISTORIA. RAN, 1993, kova- ja pehmokantinen, 238 sivua. Mistä astrologia alkoi, millaisia kehitysvaiheita se on käynyt läpi? Näihin kysymyksiin löytyy suuntaviivoja tässä asiallisessa tietokirjassa. Ainoa yleisjohdatus suomeksi astrologian historiaan. Saatavana kovakantisena 15 euroa, pehmeänä 10 euroa.

5. PLANEETTAVOIMAT ELÄMÄN RYTMITTÄJINÄ. suomalainen transiittikirja, RAN 1994, pehmokannet, 216 sivua. Ajankohtaisten planeettaylitysten tulkintaa, myös Kheiron on mukana. Myös tässä kirjassa on laaja esimerkkien kokoelma. Painos loppu, mutta nyt kirjaa saa PDF-muodossa sähköpostitse toimitettuna, hinta vain 15 euroa.
6. AJALLISET MENETELMÄT ASTROLOGIASSA -UUTUUS! PDF-formaatissa oleva kirja progressioista, Aurinkopaluista ja Ikäpisteistä - siis kolme menetelmää, joilla ajankohtaista kehitysvaihetta kartalla voi tarkastella, 204 sivua, 15 euroa. Kirjaa saa PDF-muodossa sähköpostitse toimitettuna.

7. MAAN JA TAIVAAN VÄLILTÄ. näkökulmia nykypäivän astrologiaan, RAN 1997, 299 sivua. Yhdeksän erillistä artikkelia astrologian ajankohtaisiin uusiin sovelluksiin kuten harmonioihin ja keskipisteisiin sekä tekniikoihin sekä hyödyllistä tietoa astrologian harrastamisesta. Saatavana 18 euroa.

8. ASTROLOGIAN SISÄPIIRI - Aurinko, Merkurius ja Venus. Uusi, mielenkiintoinen näkökulma tulkintaan, Auringon ja sisäplaneettojen, Merkuriuksen ja Venuksen suhde. Nämä kolme muodostavat pienoismaailman, josta aukeaa monia näkymiä ihmisen luonteeseen ja suuntautumiseen todellisuudessa. Lisäksi sisäplaneettojen peräytymisestä ym.

Uutta ihmiskuvaa ja Astrologian sisäpiiriä saatavana Unio Mysticasta, Yrjönkatu 8, 00120 HKI, puh. 09-680 1657, netti: http://www.uniomystica.fi/

Astrologian historiaa ja Maan ja taivaan välillä sekä Transiittikirjaa PDF-muodossa saatavana minulta suoraan.Etusivulle   Uutta PDF-kirjallisuutta astrologiasta   Tekstejä   Kirjan kannet   Astrologiselle kiertoajelulle