Navalnyi veitsenterällä

Venäjän merkittävin oppositiojohtaja, Aleksi Navalnyi on jälleen kriittisessä tilassa. Ensin hänet myrkytettiin Siperiassa, hän pelastui Saksaan ja sairaalahoitoon. Navalnyi ei tunnetusti anna periksi vaan hän palasi vapaaehtoisesti Venäjälle kohti uusia koettelemuksia. Ja niitä tulikin: pidätys ehdonalaisrikkomuksesta ja vankilaan 2,5 vuodeksi. Kaamea rikos...Navalnyi ryhtyi syömälakkoon, kenties muistot aiemmin nautituista kotimaan eväistä johti tähän valintaan. Nyt huhtikuussa hän on heikossa hapessa. Hänen asianajajansa ilmoitti että hän on heikentyneenä vaarassa saada sydänpysähdyksen.

TIlanne on kriittinen, länsimaiden edustajat ja USA:n presidentti ovat lähettäneet vetoomuksen Navalnyin puolesta. Hänelle on vaadittu oman lääkärin käyntiä, johon Putinin hallinto ei ole suostunut. Mihin ollaan menossa? Mitä Navalnyin transiittitilanne kertoo?

Navalnyin kartta on julkaistu AstroDataBankissa (https://www.astro.com/astro-databank/Nawalny,_Alexei). Se on todennäköisesti luotettavaan aikaan perustuva. Haluan esittää tämän kartan siksi että se on hyvä kertomaan siitä, miten kaksoistransiitti Saturnuksesta ja Uranukselta toimivat yhdessä.

Saturnus kulkee Vesimiehessä huhtikuussa noin 13 astetta Vesimiestä ja Uranus noin 11 astetta Härkää. Ne ovat koko vuoden neliössä keskenään ja antavat kriittistä sävyä yleisen maailmantilanteen kehitykselle. Saturnus edustaa sitä, mikä on tuttua, turvallista ja vakautta ja turvallisuutta tuovaa. Uranus on sen haastaja, uuden sukupolven, uuden näkemyksen tai menetelmien edustaja. Uranus on Navalnyin oman toiminnan symboli, hän haastaa Putinin hallinnon, jota on syyttänyt suorasanaisesti kaikesta siitä, mihin Putitnin hallinto mitä ilmeisemmin on syyllistynyt. Putin edustaa tässä pelissä Saturnusta - hän on vakiinnuttanut valtansa, vaurautensa ja turvallisuutensa - mutta millä keinoin? Nyt Navalnyin kartalla on Mars 10.46 astetta Leijonassa.

Mars on symboli ihmisen itsekkäistä haluista ja tarpeista ja se hallitsee tarvetyydytystä ja tekee sen, mikä ihmiselle tuo lyhytjänteisesti tyydytystä ja egon vallan ja itsetunnon kohotusta. Koko kevättalven Saturnus on tehnyt Navalnyin Marsiin oppositiota ja Uranus neliötä. Nyt Saturnus on jo hieman yli, samoin Uranus, mutta vain vähän. Molemmat mainitut planeetat peräytyvät kesällä ja silloin ne tekevät uudelleen tarkat kovat kulmat Marsiin. Satrurnuksen oppositio tarkentuu uudelleen 25.7.2021 ja Uranuksen neliö tarkentuu vasta tammikuussa 2022. Silloin se pysähtyy 10.49 Härkää ja on kolmen kaariminuutin tarkkuudella neliössä Navalnyin radixin Marsiin. Tämä vaikuttaa tärkeältä ajankohdalta, kenties uusi ratkaisu tulee eteen. Onko se Navalnyin kannalta voitto vai tappio, sitä ei kannata tässä vaiheessa ennakoida.

Jos olet miettinyt millainen on Saturnuksen ja Uranuksen kahdesta suunnasta tuleva pommitus omalle syntymäkartan tärkeään planeettaan, tässä on eräs terävä esimerkki. EMme tiedä miten Navalnyin käy. Astrologia ei ole sitä että ennustellaan lopputuloksia vaan se aukaisee ja valottaa ihmisten elämien perusteemoja pyrkimättä lyömään lukkoon sitä, mihin ihminen pyykimyksineen päätyy.Luonnollista on, että aina asioita arvioitaessa astrologian avulla, on pidettävä mielessä taustatekijät, kenestä puhutaan, mikä on hänen lähimenneisyytensä, mihin hän on ollut thähän asti taipuvainen, miten ehdollistanut itsensä?

PS. Uudessa BoD-kirjassani Ennen syntymä astrologia (http://www.raimonikula.net/newbooks.htm) käsittelen ennen syntymä uuttakuuta ja auringonpimennystä. Navalnyi on yksi esimerkeistäni kirjassa. Hänen ennen syntymä pimennyksensä osuu 9.14 astetta Härkää joten sekin osuu neliöön hänen Marsinsa kanssa. Juuri tähän ennen syntymä pimennyskohtaan myös nykyinen Uranuksen transiitti osuu. Siinä on lisää kärjistymisen oireita näkyvissä.

Raimo Nikula, 19.4.2021


Takaisin etusivulle